Aktualitet dhe Lajme

Nuk ka më dilema, ja ndarjet e plota të grupeve të Europianit pas 3 biletave të fundit

Share

Polonia, Gjeorgjia dhe Ukraina ishin 3 biletat e “play-off”-it që kompletuan grupet e Europianit mbrëmjen e sotme.  

Tashmë nuk ka më dilema, teksa pritet vetëm starti emocionues. Për sa i përket ndarjes së grupeve, Polonia është pjesë e Grupit D së bashku me Hollandën, Austrinë dhe Francën. 

Gjeorgjia është pozicionuar në Grupin F së bashku me Turqinë, Portugalinë dhe Çekinë, ndërsa Ukraina është në grupin E me Belgjikën, Sllovakinë dhe Rumaninë.  


Huazuar nga StartNews.

Back to top button