Aktualitet dhe LajmeArsim dhe KulturëLajme nga DibraPërditshmëriPersonalitetePeshkopiShqipëria

Nuk është Blendi Fevziu! Libri “Suspancë” nga Blendi Gazidede

Share

Blendi Gazidede eshte nje 18 vjecar nga Peshkopia.

Ai per momentin studion ne kolegjin “Mehmet Akif Djem” ne Tirane dhe sapo ka botuar librin e tij te pare te zhanrit filozofik, te titulluar “Suspance”.

Promovimi i librit u be ne ambientet e hotel “Verit” ne pranine e mesueseve, intelektualeve dhe te rinjve te Dibres.

 

Po kush eshte Blendi?


Blendi ka ndjekur arsimin fillor ne shkollen 9-vjecare “Selim Alliu” ne Peshkopi.Gjate 9 viteve ne kete shkolle, Blendi arriti rezultate te shkelqyera ne mesime ku pikasej per vullnetin, kembenguljen dhe shpirtin kundershtar.Me mbarimin e ciklit te pare shkollor , ai fitoi te drejte studimi me burse ne kolegjin “Mehmet Akif Djem” ne Tirane.Ne keto tri vite si gjimnazist , Blendi arriti te mbante rezultatet ekselente ne mesime dhe njekohesisht te dilte fitues ne nje sere konkursesh shkencore dhe letrare ne rang rajonal dhe kombetar.

Medaljet nuk munguan ne konkurset midis eseve, por vlen te theksohen edhe arritjet ne konkurse nderkombetare per fushen e filozofise, ku Blendi u vleresua me medalje argjendi midis 740 konkurrenteve.Fale punes se palodhur, rezultateve te larta dhe mbeshtetjes nga familja.

Blendi se fundmi ka fituar te drejten e studimit ne Hollande, duke u pranuar ne “University of Twente” ne programin e avancuar per inxhinieri ndertimi.Botimi i librit eshte nje aset i ri ne arritjet e ketij te riu dibran i cili pervec suksesit personal synon promovimin maksimal te vlerave te shoqerise dibrane.

Artikuj të ngjashëm

Back to top button