Aktualitet dhe Lajme

Një e vërtetë për buzëkuqët që nuk e dinim deri më tani

Share

Sipas një studimi të botuar në revistën shkencore Hospitality Management, kamarieret që mbanin buzëkuq të kuq morën bakshishe më të mira. Natyrisht, burrat ishin ata që e dhanë atë pjesë shtesë, ndërsa gratë dukej se nuk u prekën.

Megjithatë, në rast se nuk punoni në industrinë e hotelierisë, një studim tjetër i Psikologjisë Sociale tregon se gratë që përdorin grim kanë më shumë gjasa të kenë sukses, të kenë fitime më të mira në vendin e punës pasi ato dukeni më të shëndetshëm.

Nëse doni të lini një përshtypje të mirë, buzëkuqi nuk është më aq i nevojshëm, por padyshim që mund të ndihmojë pak.
Huazuar nga Albeu.com

Back to top button