Aktualitet dhe Lajme

Nicole Scherzinger: Përvoja me Pussycat Dolls ishte dërrmuese

Share

Nicole Scherzinger thotë në një intervistë të re se koha e saj me Pussycat Dolls ishte një “përvojë thellësisht dërrmuese” që nuk e lejoi atë të pushonte shumë, duke shkaktuar “probleme me gjumin”.

“Ishte një kohë kaq e vështirë, duke luftuar me demonët dhe problemet duke qenë gjithmonë në rrugë, dhe ata kurrë nuk e lejuan gjumin në orarin tonë,” tha këngëtarja e “Buttons” për Sunday Times të enjten. “Dua të them, ishte thjesht  katastrofë, për të qenë e sinqertë me ju.”

Nicole e kuptoi, megjithatë, se nëse ata do të ktheheshin në turne dhe do të punonin përsëri së bashku në ditët e sotme, do të ishte “shumë ndryshe tani”.

“Ata kanë rregulla të vendosura dhe, ju e dini, është më shumë një komunitet i zgjuar tani,” tha ajo. “Por nuk ishte kështu kur ne po e bënim. Ishte thjesht e vështirë për mua të flija. Gjithmonë kam pasur probleme me gjumin.”

Në fund të vitit 2019, Scherzinger ngacmoi se do të ribashkohej me ish-anëtarët e grupit të saj, duke përfshirë Carmit Bachar, Ashley Roberts, Jessica Sutta dhe Kimberly Wyatt.

Megjithatë, ajo më pas u tërhoq, gjë që bëri që Antin të ngrinte një padi kundër Scherzinger për shkelje të kontratës dhe akuza të tjera. “Ishte një tronditje e plotë, zhgënjim dhe zemërthyerje për mua”, tha këngëtarja e “Don’t Hold Your Breath” për padinë.“Por unë nuk jam viktimë. Unë jam fitues. Dhe qëndrova në këmbë. E dija se ku isha, prandaj u përgjigja me tetë kundërpadi. Por, e dini, unë shpresoj për të ardhmen. Unë kam shumë shpresë.”

 

 

 Huazuar nga Lapsi.al

Back to top button