Aktualitet dhe LajmeDiaspora DibraneLajmi i funditPërditshmëri

Nga dibrani Sefedin Ahmati: Krenar për të gjithë shqiptarët e Britanisë.

Share

Ne nje postim ne rrjetin etij facebook dibrani i njohur me pasaporte britanike Sefedin Ahmati i cili njihet ndryshe edhe si pronar i Qendres Tregtare Ahmati ose Ambasada QTA e cila eshte pjese e QTA Group ne Paskuqan shkruan si me poshte:

Krenar per te gjithe Shqipetaret e Britanise.

Krenar qe jam Shqipetaro – Britanik, krenar per te gjithe shqiptaret qe punojne ne Mbreterine e Bashkuar.

Britania njihet si vend i te drejtave te njeriut, dhe komuniteteve te ndryshme, si shtet i mundesive per kedo qe don te triumfoje ne jete, dhe kurre nuk do e lejoja dike qe te ofendonte bashkombasit e mi kudo qe ata ndodhen.

Cdo komunitet dhe shoqeri e ka ndonje molle te kalbur, dhe ato molla jane obligim i cdo qeverie qe ti pastroje nga pjesa tjeter e shoqerise, por kurre nuk mund te pranojme nje molle te kalbur qe te ofendoje nje shoqeri te tere, qofte ajo molle e kalbur edhe ministre apo KM.

Komuniteti shqipetare eshte nder komunitetet me te integruara dhe me i dobishem ne ekonomine dhe shoqerine Britanike.

#StopDiscriminationAgainstAlbanians.

Back to top button