Aktualitet dhe Lajme

Motrat Hadid dhurojnë 1 milion dollarë për Palestinën

Share

Bella dhe Gigi Hadid po dhurojnë një milion dollarë për të mbështetur përpjekjet e ndihmës, sipas agjentit të tyre.

Paratë do të shkojnë për “Heal Palestine”, “Palestine’s Relief Fund (PCRF)”, “World Central Kitchen (WCK)” dhe “Agjencinë e Kombeve të Bashkuara për Ndihmën dhe Punët (UNRWA)”.

Motrat kanë shprehur shpesh mbështetjen e tyre për Gazën.

Pas sulmit të Hamasit të 7 tetorit ndaj Izraelit, Gigi ofroi ngushëllimet e saj për të prekurit.

Mendimet e mia janë me të gjithë ata që janë prekur nga kjo tragjedi e pajustifikueshme dhe çdo ditë ato jetë të pafajshme merren nga ky konflikt – shumë prej të cilëve janë fëmijë”, shkroi ajo në Instagram.

Ajo shtoi: “Ndërsa unë kam shpresa dhe ëndrra për palestinezët, asnjëra prej tyre nuk përfshin dëmin e një personi hebre”.

Bella, tha në maj se ishte e shkatërruar nga humbja e popullit palestinez dhe mungesa e ndjeshmërisë që vjen nga sistemet qeveritare në mbarë botën.Huazuar nga Lapsi.al

Back to top button