Aktualitet dhe Lajme

Moti i keq, Drejtoria e Përgjithshme Detare njoftim të rëndësishëm për udhëtimet me traget drejt Italisë

Share

Gjatë ditës së nesërme, për shkak të motit të keq pritet të pezullohen lundrimet me traget drejt Italisë.

Nëpërmjet një njoftimi, Drejtoria e Përgjithshme Detare thekson se mjetet e vogla lundruese duhet të kenë kujdes edhe gjatë ditës së sotme.

Njoftimi:

Njoftim për kushtet hidrometeorologjike të përkeqësura gjatë datave 30-01-02.12.2023.

Në bazë të parashikimit për situatën hidrometeorologjike të përkeqësuar përgjatë bregdetit Shqiptar gjatë datave 30-01-02.12.2023 duke filluar nga ora 16:00 datë 30.11.2023 ne drejtimin JUG-JUG-LINDJE deri në forcën 6-7bft me shpejtësi ere deri 25m/s dhe lartësi dallge nga 2.50 deri 3.5 metra.

NJOFTOHEN DREJTUESIT E MJETEVE TE VOGLA LUNDRUESE DHE ANIJET E PESHKIMIT QË OPEROJNË PËRGJATË BREGDETIT SHQIPTAR TË KENË NË KONSIDERATË KUSHTET E PARASHIKUARA TË PËRKEQËSUARA DHE MARJEN E MASAVE PËR SIGURIMIN E TYRE ME QËLLIM PARANDALIMIN E SITUATAVE DHE INCIDENTEVE DETARE GJATË DATAVE 30-01-02.12.2023.

-Anijet e transportit  ndërkombëtar detar për pasagjer dhe automjete në linjën e Vlorë-Brindisi-Vlorë diten e sotme  do të vazhdojnë të operojnë normalisht sipas destinacioneve.Neser do te pezullohen deri në përmirësimin e kushteve hidrometeorologjike.

-Anija e linjes Durres-Ankona -Durres do operoje normalisht.

-Anijet e linjes  Durres -Bari -Durres diten e sotme do te operojne normalisht. Diten e neserme do te pezullohen ne te dyja drejtimet.

-Anijet e linjes Sarande-Korfuz-Sarande operojne normalisht.

-Per çdo ndryshim te mundshem do te njoftojme.

-Përmirësimi i situatës hidrometeorologjike të përkeqësuar për mjetet e vogla lundruese dhe të peshkimit do të jetë mbas orës 22:00 të datës 02.12.2023.
Huazuar nga Albeu.com

Një kafe nga ju!

Back to top button