Aktualitet dhe Lajme

Ministri i Mbrojtjes Niko Peleshi, paraqitet në SPAK

Share

Ministri i Mbrojtjes, Niko Peleshi, është paraqituar në SPAK.

Peleshi është paraqitur i vetëm në ambientet e Prokurorisë së Posaçme.

Mësohet se Ahmetaj, kishte marrë një fletëthirrje për t’u paraqitur në SPAK në orën 10:00.

Me herët, Peleshi ka mbajtur edhe detyrën e zv.kryeministrit në periudhën 2013-2017.

Gjithashtu, në periudhën shtator 2017-janar 2019, Peleshi ka shërbyer si ministër i Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural.
Huazuar nga Albeu.com

Back to top button