Aktualitet dhe Lajme

Matura Shtetërore 2024/ Dalin pas 15 minutash tezat e lëndëve me zgjedhje

Share

Janë publikuar tezat e provimit të fundit të maturës, lendët me zgjedhje. Siç ka ndodhur edhe me provimet e tjera, në rrjet janë publikuar pas 15 minutash nga nisja teza e ekonomisë, më pas e fizikës, biologjisë dhe qytetarisë.

Maturantët sot mbyllin provimet, duke u përgatitur për shkollën e lartë.Huazuar nga Lapsi.al

Back to top button