PërditshmëriPolitikëShqipëria

Kryeministri Edi Rama promovon punën e një Dibrani në drejtimin e Kamzës

Share

Fantastike puna e kryetarit te Bashkise Kamez, Rakip Suli qe po i ndryshon faqen çdo dite duke na zbuluar nje natyre qe e kemi fare afer.

✅Kryeministri promovon ne faqen e tij ne facebook nismen e banoreve te Kamzes per te mbjelle 1️⃣5️⃣0️⃣0️⃣ ????

ku edhe shkruan:  ????????1️⃣5️⃣0️⃣0️⃣ pemë janë mbjellë sot me kontributin e qytetarëve në Parkun e Paskuqanit????????

???????? ???? Nje hapsire e gjelbert e basenit te liqenit te Paskuqanit, i cili do jete i pyllezuar;
ku do te vijoje puna per te krijuar nje kurore pemesh????, hapesire kembesore????????‍♀️????????‍♀️????????‍♀️, teater veror????????????????‍♀️;
????Kamza tashme eshte mbushur me popullsi qe kerkon me shume diversitet per komunikim, kulture dhe natyre ne permasa njerezore.

Me poshte keni edhe videon e postuar nga vet kryeministri i Shqiperise Edi Rama

Video

 

Një kafe nga ju!

Back to top button