Aktualitet dhe Lajme

Klubi i Librit Tiranë njofton takim me shkrimtarin Ahmet Prençi. Ja data dhe vendi

Share

Pas kalimit me mjaft sukses të një operacioni fal bisturisë së doktorit të bekuar Bekim Jata dhe ndihmës së kolegëve të tij, Ahmet Prençi pritet të kthehet është më i fortë për lexuesit e veprave të tij. Siç duket kërkesat kanë qenë në pritje të kalimit të kësaj sprove me shëndetin për shkrimtarin ndaj Klubi i Librit Tiranë njofton bashkëbisedim me autorin e romanit më të ri në treg të z.Prençi “Brenga e Prokurorit”. Diskutimi i radhës me 24 prill 2024, ora 18:30, te Qendra Stefan.


Huazuar nga StartNews.

Back to top button