BotaPërditshmëriPersonalitetePolitikë

Kjo është deputetja e parë shqiptare në Bundestag

Share

Afërdita Suka është deputetja e parë shqiptare në Bundestagun gjerman.

Suka është nga Kosova dhe për shumë vite ajo është angazhuar në Gjermani në mbështetje të emigrantëve, duke u vlerësuar edhe me çmime të ndryshme.

Ajo garoi në një lagje të banuar pak nga shqiptarët, e megjithatë mbështetja nga komuniteti për të ishte tepër e madhe.

https://www.botasot.info/

Back to top button