Aktualitet dhe Lajme

‘Jemi të vonuar në zbardhjen e bisedave në Sky Encrochat’, gazetarja: Pjesa më e bukur kur të dalin bisedat e politikanëve

Share

Gazetarja Keti Banushi zbuloi në ‘5 Pyetjet’ se Prokuroria në Shqipëri është prapa me zbardhjen e bisedave në Sky Encrochat të ardhur nga autoritetet belge dhe franceze. Shtetet e tjera sipas saj e kanë kryer zbardhjen e letërporosive. Ndërsa avokati Hoxha thotë se letërporosia ka ardhur me hard disk.

Banushi: Ne jemi shumë të vonuar. Shtetet e tjera e kanë mbaruar. E bukura kësaj është kur të dalin politikanët. Ka përfunduar ardhja e materialeve. Tani është zbardhja.

Hoxha: Kanë ardhur me hard disk. Janë diku te 80 giga.

Banushi: Tani është lidhja e ngjarjeve me ato komunikime.


Huazuar nga Javanews.al

Back to top button