Aktualitet dhe Lajme

Inaugurimi bazës së NATO në Kuçovë, fotot në mediat botërore

Share

Fotot e inaugurimit të bazës së NATOS në Kuçovë po publikohen në mediat online në të gjithë botën.

Bëhet fjalë për fotot e Armando Babanit të agjencisë amerikane AP dhe ato të Florion Gogës nga agjencia Reuters.

Këto foto përcillen me shkrime ku theksohet se si ish baza sovjetike sot merr përmasa moderne në shërbim të NATO-s pas një investimi tranformues prej më shumë se 50 milion euro.
Huazuar nga Albeu.com

Back to top button