Bare dhe RestoranteHoteleInformacion TuristikPeshkopiReklameVisit Diber

Hotel Bar Restorant Manga 

Llixhat Peshkopi

Share

Hotel Bar Restorant Manga ka një hapsirë komode që pushesit që frekuentojnë kurat e ujërave termale përvecse komoditetit që është ngjitur me hyrjen kryesore të burimit të Llixhave u ofron rehati komoditet pushuesve me pamjen e natyrës për hapsirën që ofron Hotel Manga.

Llixhat e Peshkopisë kanë si karakteristikë e këtyre ujërave termale janë: ato burojnë nga formacionet e gipseve të malit të Korabit. Janë dy burime sulfurore me temperaturë 35 – 43,5 gradë C dhe me një prurje prej 14 litra/sek. Ato kanë përmbajtje kaliumi dhe sulfatesh. Efektet e tyre lidhen me sëmundjet e rrugëve të frymëmarrjes: si astma bronkiale, bronshite, reamautizmën, diabetin, sëmundjet e lëkurës dhe probleme gjinekologjike. Krahas këtyre burimeve, në Shqipëri gjenden burime ujërash të pijshëm me efekte pozitive për shëndetin.


Llixhat e Peshkopisë njihen si ujërat më kurative në ballkan.

E gjeni ne faqen e tyre ne fb https://www.facebook.com/HotelManga/

Kontakt 00355683775495

Adresa: LLIXHA, Peshkopia, Dibër, Albania

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button