Dibra MarketingPërditshmëriPeshkopiReklame

Hapet “Gama Home” në Peshkopi

Share

Hapet pas nje pervoje dhe eksperience pune 10 vjecare “Gama Home” ne Peshkopi

Ne diten e inagurimit ishin pervec familjareve dhe shokeve edhe nje numer i konsiderueshem biznesesh qe kane intres per te bashkepunuar nepermjet blejres se produkteve qe “Gama Home” ofron ne Diber si:

1- Pllaka

2 – Hidrosanitare

3 – Gips

4 – Bojra

5 – Sistem Kapot

Gajte ketij showroomi pervec prezantimit te produkteve aty u paraqit nje oferte brenda ketyre 10 diteve qe ka te beje me uljen prej 30% deri ne 60% te disave nga artikujt e shumte qe “Gama Home” disponon!

Sic e shikoni dhe ne foto cilesia dhe sasia e produkteve jane nga me te ndryshmet, por ajo qe vellezerit e “Gama Home” kane prioritet eshte komunikimi, korektesi, konkurenca ne treg dhe vertetesia e produkteve!

Aty do gjeni pllaka te importuara nga markat me prestigjozete te cilat vijne per klientet me nje cmim konkurues!

Poashtu produktet hidrosanitare, bojrat ekologjike “Dekoll&Pintocolor”, gipset dhe sistemi kapot jane edhe si cilesi edhe si dizajn nga me te fundit.

 

Mund te kontaktoni me Gama Home ne keto dy numra cel:

+355 693747474 dhe +355 698205588

Gama Home e gjeni edhe ne rrjetet sociale si:

Instagram: Gama Home dhe ne Facebook: Pllaka & Hidrosanitare Gama Home

Email: edishpk12@gmail.com

Ju faleminderit qe zgjidhni Gama Home

Adresa: Ne dalje te qytetit te Peshkopise, perballe Bujtines “Konaku i Dibres”

Adresa ne google map

 

Një kafe nga ju!

Back to top button