Aktualitet dhe Lajme

Gjykata Kushtetuese s’kalon për shqyrtim ankimimin e kompanisë gjermane EMS

Share

Gjykata Kushtetuese nuk kalon për shqyrtim kompaninë gjermane EMS. Kompania gjermane EMS ka kontratë koncesionare me Portin e Durrësit dhe merrej me përpunimin e anijeve të mallrave rifuxho në Portin Durrësit.
Në lidhje me vendimin ka reaguar vetë kompania e cila shprehet se është cenuar liria ekonomike dhe parimi i barazisë para ligjit.
EMS kishte kontratë 35 vjeçare me Autoritetin Portual dhe pak ditë më parë u dëbua nga Porti i Durrësit. Sakaq kërkon dëmshpërblim nga shteti.


Huazuar nga Start News

Back to top button