Aktualitet dhe Lajme

Gjërat që duhet të keni parasysh gjatë takimit të parë

Share

Të gjithë ne duhet të argëtohemi, të eksplorojmë njerëz dhe ide të reja dhe të kemi aventura.

Dhe i gjithë qëllimi i takimeve të para është të lidheni, të mësoni për njerëzit dhe shpresojmë të argëtoheni, apo jo? Pra, le t’ia dalim – po ndajmë me ju disa nga këshillat më të mira për një takim të parë të mrekullueshëm.

Ja çfarë duhet të keni parasysh gjatë një takimi të parë:

1-Zgjidhni vendin e duhur për takimin e parë.

2-Jini të sigurt kur dilni, siguria duhet të jetë prioriteti juaj numër një.

3-Vishni diçka që ju ndihmon të ndiheni mirë me veten.

4-Nëse jeni nervoz për takimin tuaj, merrni frymë thellë dhe relaksohuni.

5-Jepni komplimente të menduara pasi të gjithë i vlerësojnë ato.

6-Bëni pyetje me vend për të njohur personin që keni përballë.

7-Kushtojini vëmendje gjuhës së trupit tuaj.

8-Kushtojini vëmendje ‘flamujve të kuq’.
Huazuar nga Albeu.com

Back to top button