Aktualitet dhe Lajme

FOTO/Mijëra besimtarë falin namazin në Bulevardin “Dëshmorët e Kombit”

Share

Mijëra besimtarë u mblodhën për të falur namazin dhe për të festuar së bashku Kurban Bajramin në Bulevardin “Dëshmorët e Kombit”, Tiranë.

Bulevardi “Dëshmorët e Kombit” u kthye në një qendër të bashkimit dhe shpirtit festiv, ku të gjithë ndanë bekimet dhe urimet për njëri-tjetrin.


Huazuar nga Javanews.al

Back to top button