Aktualitet dhe Lajme

Fatjoni drejt produksionit: Po përpiqeni ta nxirrni mirë Meritonin

Share

Shumë banorë të tjerë të shtëpisë së “BBV3” janë përfshirë në debatin mes Rikes dhe Meritonit.

Ndër to ishte edhe Fatjoni i cili u nervozua dhe mendoi se opinionistët po mbronin Meritonin

“Unë i kam parë të gjitha situatat, prandaj mërzitem. Po përpiqeni ta nxirrni mirë Meritonin”, tha ai.

Ledioni nga ana tjetër u përpoq që ta qetësonte duke i thënë se televotimi u mbyll pasi u sqarua debati mes tyre.

Fatjoni: E mbyllët tani që mos merreshin për bazë fjalët e mia.”
Huazuar nga Albeu.com

Back to top button