Aktualitet dhe LajmeGjej ProfesionistëLOKALEPërditshmëriPeshkopiReklame

“Ensar Term” Peshkopi/Dibër

Share

Perfeksion ne profesion

Ensar Term  prej disa vitesh ne qytetin e Peshkopise ne vecanti dhe ne te gjithe qarkun e Dibres ne pergjithesi po përkushtohet për t’u ofruar klientëve të saj kualitetin më të lartë te cilesise ne pune , dhe korektesise gjate sherbimit.

Ne ofrojmë një shërbim të plotë duke j’u lehtësuar dhe shpjeguar punimet tona, me qellim qe  t’ju transformojm ate qe keni mendje në realitet.

Fokusi dhe strategjia e profilit tone te sherbimit  është cilësia maksimale duke qenë gjithmonë besnikë në cilësi.

Ne vlerësojmë kërkesat dhe mendimet e klineteve dhe kenaqesia e tyre është prioriteti ynë.

Ensar Term ka filluar aktivitetin e saj prej disa viteve dhe gezon nje opinion shume pozitiv me klientet e saj te regullt dhe jo vetem, ne sot ofrojme sherbimet tona si me poshte:

Sisteme ngrohje – ftohje

 

Nje tjeter sherbim : Ujesjelles, hidrosanitare dhe instalim gazi

  

Poashtu edhe instalim te sistemeve diellore

Kontaktoni me ne : +355686888704

Email: ensarbulku20@gmail.com

Adresa . Lagja Gjok Doci Peshkopi

Na gjeni ne Facebook  Ensar Term

Dhe ne instagram Ensar Term

Ju faleminderit nga Gerti Bulku

Na gjeni edhe ne google map

Artikuj të ngjashëm

Back to top button