Aktualitet dhe LajmeLajme nga DibraLajmi i funditPërditshmëriPolitikëShqipëria

Edi Rama jep lajmin që po punohet tek rruga drejt Lurës së Dibrës

Në një postim ne faqen e tij ne facebook , kryeministri i Shqiperise jep lajmin qe po punohet tek rruga drejt Lurës!

Edi Rama

????Vijon puna në kantierin e rrugës Perlat-Lurë-Arras, në veri të vendit që verën e ardhshme do të jetë gati????
Ky aks lidh krahinat e Mirditës, Lurës, e Peshkopisë. Një investim që jo vetëm do të lehtësojë jetën e banorëve përreth, por do të shërbejë edhe si një lidhje turistike mes Parkut të Korabit dhe Parkut të Lurës e duke mbërritur deri në bregdetin Adriatik????

Artikuj të ngjashëm

Back to top button