Aktualitet dhe Lajme

E fundit/ Shkarkohet Elva Margariti

Share

Drejtuesja aktuale e Kulturës Elva Margariti, largohet nga kabineti qeveritar, detyrë të cilën e mori në dhjetor 2018.

Kryeministri Edi Rama ka vendosur që të shkrijë tre ministri në një të vetme, përkatësisht atë Financave, Ekonomisë dhe Kulturës, duke krijuar ministrinë e re të Ekonomisë, Kulturës dhe Inovacionit, më në krye Blendi Gonxhen.

Me krijimin e kësaj ministrie, drejtuesja aktuale e Kulturës Elva Margariti largohet nga kabineti qeveritar, detyrë të cilën e mori në dhjetor 2018.
Huazuar nga Albeu.com

Një kafe nga ju!

Back to top button