Dibra MarketingDibra Real EstateDyqan me QeraPërditshmëri

Dyqan me qera dhe ndodhet në bulevardin “Elez Isufi”

Një mundësi ideale për biznes!

Share

Ky dyqan qe shikoni ne foto ndodhet pikerisht aty ku shikohet nga numri me i madhe i klientëve potencial.

Sic e shikoni ka nje hapsire te bollshme per nje aktivitet fitimprures, andaj idete me te cilat synojne ata qe do e marin me qera duhet te jene sa me te qarta dhe afatgjate.

Kontaktoni me pronarin qe te informoheni dhe negocioni me cmimin e qerase ne kete numer cel:

+355 0688039215

Ja dhe disa foto se ketij dyqani me qera dhe se ku ndodhe.

Eshte shume me interes per kedo qe do e mare me qera sepse ndodhet siper farmacise Italiane,  prane bar kaffe New York dhe Anzzola, afer BKT e  QKF, Hotel Brooklyn dhe Hotel Pizza, gjithashtu Muzeut te Dibres!

Ndodhet ne Bulevardin Elez isufi, ku ka me mire se aty, andaj kontaktoni me pronarin qe te informoheni dhe negocioni me cmimin e qerase ne kete numer cel: +355 0688039215

Ja dhe adresa ne google map:

Back to top button