Aktualitet dhe LajmePërditshmëriPersonalitetePeshkopi

Dibrani i njohur Abdulla Kaja?!

Share

Abdulla Kaja i lindur në fshatin Trenë/Dibër, është një profesionist me mbi 15 vite përvojë në Menaxhimin e Angazhimit të Komunitetit dhe Sigurisë në Industrinë e Ndërtimit. Abdullai ka filluar të punojë me Industrinë e Ndërtimit që nga Qershori i vitit 2007, kur u bashkua për herë të parë me Bechtel dhe partnerin e tij ENKA në Projektin e Autostradës Shqiptare, “Rruga e Kombit”.

Që atëherë, Abdulla ka mbajtur pozicione të ndryshme të punës brenda Bechtel-ENKA JV, duke filluar nga Asistent Administrativ në vitin 2007, deri në Lider i Sigurisë dhe më pas në Menaxher i Sigurisë në vitin 2012. Që nga shtatori i vitit 2013 Abdullai ka punuar për Korporatën Bechtel si Menaxher i Sigurisë për Projektet e Autostradave, Rruga 6 dhe Rruga 7, në Kosovë, deri kur projektet përfunduan në Janar të vitit 2021. Që atëherë, Abdullai iu bashkua ekipit të Bechtel në fazën FEED të ndërtimit të Projektit të Hidrocentralit Skavica në Shqipëri si Menaxher i Angazhimit të Komunitetit dhe të Palëve të Interesuara.

Abdullai është diplomuar për Master në Administrim Biznesi në Universitetin Epoka në Shqipëri në vitin 2013 dhe Menaxhim i Sigurisë në Akademinë Perpetuity, në Mbretërinë e Bashkuar në vitin 2018.
Natyra e kurseve të diplomës, certifikatave, pozicioneve të mëparshme të punës i kanë dhënë atij një sasi të konsiderueshme të njohurive dhe e kanë përgatitur për pozicionet që Abdullai ka mbajtur. Abdullai është një profesionist i besueshëm, i organizuar dhe i kujdesshëm me aftësi të shkëlqyera komunikimi dhe motivimi personal me aftësi të provuara për të bashkëpunuar në një mjedis të fortë të konceptit të ekipit dhe në mënyrë të pavarur.

 

Back to top button