LOKALEPërditshmëriSocial Kulturore

Dëgjesë Publike Peshkopi 11.12.2019

Share

Dëgjesë Publike

Në sallën e mbledhjeve pranë QEK, #Peshkopi,
Bashkia Dibër organizoi Dëgjesë Publike në kuadër të hartimit të Buxhetit Vendor për vitin 2020.
Te ftuar ishin përfaqësues të biznesit, grupet e tjera të interesit, si dhe të gjithë qytetarët për të marrë pjesë në këtë bashkëbisedim për të shprehur sugjerimet e tyre mbi hartimin e buxhetit të vitit 2020.

?Në Peshkopi për #Buxhetin2020.

•Bashkëbiseduam dhe dëgjuam me shumë vëmendje kërkesat dhe sygjerimet e qytetarëve për tu dhënë zë në buxhetin e vitit të ardhshëm. ??

•Përmirësimi i #infrastrukturës arsimore dhe #shërbimeve në #çerdhe#kopështe e #shkolla do të jenë ndër prioritet e punës sonë.?

•Do t’i japim rëndësinë e duhur lyerjes dhe unifikimit të #fasadave të pallateve, si dhe lirimit, sistemimit e mirëadministrimit të ambjenteve në brendësi të lagjeve.??

•Ndërkohë prej më shumë se 1 muaji kemi marrë masa për të shmangur kaosin që krijohet nga vendparkimet e automjeteve vend e pavend.?
Shumë shpejt do t’i japim zgjidhje këtij problemi shqetësues. 

Shërbimet ndaj komunitetit janë parësore! ?

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button