Aktualitet dhe Lajme

“Çfarë s’do të bëja të të puthja njëherë”, Ilnisa dhe Meritoni flenë në krevate të ndarë pas Zarfit të Kuq

Share

Ilnisa dhe Meritoni janë të dënuar të qëndrojnë të ndarë pas thyerjes së rregullave të Vëllait të Madh.

Ata kanë shkëmbyer një bisedë romantike duke i shprehur dashunë njëri- tjetrit.

Meritoni: Të puth shpirt, o mbretëreshë, o dashuri, sa xhelozi kanë.

Ilnisa: Nuk rri dot, hajde të ta shoh pak fytyrën, o jeta ime.

Meritoni: Të dua.

Ilnisa: Çfarë s’do të bëja të të puthja njëherë.


Huazuar nga StartNews.

Back to top button