Aktualitet dhe Lajme

“Çfarë pune ke bërë në Angli?” Pyetja nga publiku vë në siklet Dijonisin, si u përgjigj fermeri

Share

Fermerët mbremjen e sotme kanë komunikuar me publikun, nëpërmjet pyetje-përgjigjeve. Në numrin e vendosur në dispozicion, ndjekësit e tyre kanë bërë pyetje të ndryshme, ku fermerët janë përgjigjur.

Një pyetje drejtuar Dijonisit ishte se çfarë pune ka bërë fermeri në Angli, pyetje që fermeri u vu në siklet.

“Jam marrë me bujqësi”, thotë ai.

Përgjigjja e Dijonisit ka shkaktuar të qeshura në fermë.

Kurioziteti i publikut për Dijonisin ishte edhe se ku është më mirë për fermerin, në Angli apo në fermë.

“Në fermë se ka roje”, u përgjigj fermeri.
Huazuar nga Albeu.com

Back to top button