Dibra MarketingNë PeshkopiParukeri dhe KozmetikPostime NëReklame

Sallon “Don Bosko” Peshkopi

Berber "HASANI " Peshkopi

Sallon “Don Bosko” ose Berber “HASANI ”
U bënë vite që të gjithë banorët e qytetit të Peshkoisë e njohin Hasan Bodin, si një berber dhe stilist që e zotëron me shumë fanatizëm profesionin e tij duke i ofruar rinisë së qytetit një shërbim vërtet special, ku modelet e fundit realizohen pikerisht sic ato mendohen para se te shkojne tek dyqani i tij .

Aty do gjeni nje staf të mrekullueshem me një komunikim shumë të qytetëruar dhe bashkohor, poashtu aty do gjeni edhe produkte origjinale kozmetike për të gjithë kolegët e tij qe kanë të njëjtin profesion, qofshin këto parukiere ose berber .

Adresa: Pranë Shkollës Pedagogjike/Peshkopi.
Cel: 069 556 6069

Instagram Sallon Don Bosko

Na gjeni edhe ne google map

Poashtu ky sallon disponon edhe nje dyqan qe quhet Kozmetik Italiane me produktet nga me cilesoret dhe profesionalet ne Peshkopi dhe jo vetem.

Follow Kozmetike Italiane edhe do gjeni te gjitha produktet

Dyqani Kozmetik Italiane  ndodhet perballe bar Meta prane Turismit Peshkopi

Ja nr i celularit 0685594365 dhe adresa ne google map

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button