Aktualitet dhe LajmeLajme nga DibraLajmi i funditPërditshmëriPeshkopiShqipëria

Bashkia Dibër nis punët për fasadat e qytetit të Peshkopisë

Share

Postim nga Bashkia Dibër Faqja Zyrtare

Më në fund, një projekt i shumëkërkuar nga qytetarët dhe i premtuar nga kryetari Rahim Spahiu vetëm pak muaj më parë, tashmë është realitet!????
????Rikualifikimi i fasadave përgjatë rrugës kryesore ish-NBSH deri ish-SMT, qyteti Peshkopi, është projekti i Bashkisë Dibër, i financuar nga Fondi Shqiptar i Zhvillimit në kuadër të Programit Kombëtar të Efiçencës Energjitike, i cili ka nisur zbatimin nga lagjia ????#Dobrovë.✅????????
????Ky projekt i rëndësishëm me impakt të jashtëzakonshëm e të drejtëpërdrejtë për banorët, synon rigjenerimin e blloqeve të banimit, rikualifikimin e fasadave me sistemet kapot, termoizolimin, hidroizolimin e tarracave, qendërzimin e depozitave të ujit etj, duke sjellë, jo vetëm një pamje krejtësisht të re dhe rigjallëruese për qytetin, por duke ulur deri në 30% konsumin e energjisë për qytetarët!????????????

Artikuj të ngjashëm

Back to top button