Aktualitet dhe LajmeLajme nga DibraLajmi i funditPërditshmëriPeshkopiShqipëria

Bashkia Dibër mban premtimin, fillojnë punimet tek rruga Rabdishtit dhe Bellovës

Share

Nuk ka më revolta nga banorët e fshatit turistik Rabdisht për rrugën e tyre, një investim ky që do shkojë deri tek rruga e fshatit Bellovë.

Sot nisën punimet për ndërtimin e një rruge të shumëpritur, andaj Rabdishti cili është pjesë e projektit të 100 fshatrave turistik, duhet te qaset ndryshe ndaj promovimit dhe investimit në sektorin privat.

Edhe pse sot aty janë vetëm dy bujtina, Guest Hoiuse Sabriu dhe Bujtina Goleci ftojmë banorët që të investojnë akoma më shumë, të mbajnë pastër fshatin, pasi pas përfundimit të rrugës mendohet të ketë një bum turistik në zonë.

 

 

Një kafe nga ju!

Back to top button