Aktualitet dhe LajmeLajme nga DibraPërditshmëriPeshkopiShqipëria

Bashkia Dibër investon dhe i mundëson më në fund fshatit Trenë ujë vaditës.

Share

Nje premtim i mbajtur ne nje periudhe shume te shkrurter kohore dhe sot banoret e fshatit Trenë kane nje mundesi me shume per te vaditur tokat e tyre ne pikun e mungeses se ujit, kjo u realizua fale nje kerkese te shpeshte qe vet banoret kishin!

Me nje angazhim te drejteperdrejt te kryetarit te bashkise Diber z.Rahim Spahiu, kryetarit te Njesise Administrative Melan, Muharem Balliu dhe kryeplakut te Trenes, Vehap Sula, ky fshat do kete mundesi per vaditje duke shfrytezuar dhe ujin e rezervuarit te liqenit te Melanit.

 

Artikuj të ngjashëm

Back to top button