Aktualitet dhe Lajme

Bardhi: I vetmi prokuror që iu shmang vetingut, Bledar Valikaj!

Share

Kryetari i grupit parlamentar të PD, Gazment Bardhi deklaroi në mbledhjen e Komisionit të Ligjeve ku po raportohet për punën e Këshillit të Lartë të Prokurorisë, se i vetmi prokuror që i është shmangur vetingut, është bashkëshorti i deputetes socialiste, Ermonela Felaj.

“Prokurori Bledar Valikaj, bashkëshorti i deputetes Ermonela Felaj, është i vetmi prokuror në Republikën e Shqipërisë që nuk i është nënshtruar vetingut në asnjë komponent. Kushtetuta thotë që ccdo prokuror që do të rrijë në sistem, duhet t’i nënshtrohet vetingut.

Sot i vetmi prokuror në Shqipëri është Bledar Valikaj, që nuk ka kaluar sistemin e vetingut.

Po ashtu ka një shqetësim që në të njëjtin institucion janë emëruar 4 anëtarë të një familje. Këtu kemi të bëjmë me vendimmarrje në konflikt të interesit,” tha Bardhi.Huazuar nga Lapsi.al

Back to top button