Gjej ProfesionistëLigjore dhe KonsulenceLOKALEPërditshmëriPersonaliteteShqipëriaTiranë

Avokat Xholi – Lëvizje e lirë në Zonën Schengen!

Share
Avokat Resmi Xholi, prej kohësh vepron në fushën e mbrojtjes së të dhënave.
Një ndër problematikat kryesore që i shqetëson qytetarët shqiptarë është ajo e ndalesave të hyrjes në Zonën Schengen.
Avokati shpjegon se si rregull afatet e ndalesave duhet të përfundojnë dhe më pas bëhët fshirja e ndalesave në Sistemin Informativ Schengen.
Në raste të caktuara ai shpjegon se kërkesa mund të paraqitet edhe para mbarimit të afatit kur plotësohen disa kërkesa të veçanta.
Problematikë tjetër shumë shqetësuese për qytetarët është edhe “deporti” i shtetit tonë.
Kjo është një procedurë standarte dhe si rregull ka zgjidhje të shpejtë.
Nëse gjindeni para një problematike të tillë që hasni probleme me lëvizjen e lirë i’u ftojmë të kontaktoni me avokatin në kontaktet si më poshtë:
Cel – +355 (0) 69 633 5106
Facebook – Avokat Xholi
Instagram – avokat_xholi
Adresa ne google map : Adresa Tirane Astir perball me bar oslo ne kat 2
Back to top button