Ambjente për videoklipeFoto dhe VideoKameramanNë Peshkopi

AS-Production Peshkopi

Your Dream My work

?Adnan Elezi Photography

?+355696661110

?email : adnan_elezi@yahoo.com

?Dyqan pike shitje e autorizuar DIDITALB , TRING, TIBO IPTV dhe aksesore elektronik .

Fb Page https://www.facebook.com/AsProductionDiber/

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button