Aktualitet dhe Lajme

Arrihet konsensusi mes PS dhe Rithemelimit për objektin e komisioneve hetimore? Ja kur mblidhet Konferenca e Kryetarëve

Share

Konferenca e Kryetarëve e cila u shty dy ditë më parë, do të mbahet sot në orën 16:00.

Mbledhja e cila u shty, do të shërbente për të diskutuar mbi objektin e hetimit të dy komisioneve hetimore parlamentare.

Raportohet se mendohet se shkak i shtyrjes, ishte mungesa e dakordësisë për objektin e hetimit të dy komisioneve hetimore.

“Të  nderuar anëtarë të Konferencës së Kryetarëve,

Ju njoftojmë se:
Sot datë 15 mars 2024, ora 16.00 do të zhvillohet vijimi i mbledhjes së Konferencës së Kryetarëve.

Sekretaria e Konferences së Kryetarëve”, sipas njoftimit.
Huazuar nga Albeu.com

Një kafe nga ju!

Back to top button