Aktualitet dhe Lajme

Arrestohen 5 shqiptarë në Gjermani për kanabìs

Share

Pesë shtetas shqiptarë janë arrestuar me vendim të Gjykatës së Qarkut Schëerin (Gjermani) me kërkesë të Prokurorisë publike.

Shqiptarët të moshës 22 deri në 42 vjeç u arrestuan pasi dyshohen për marrëdhënie të lidhura me bandat e kanabisit dhe kultivimin në sasi të mëdha.

Disa kontrolle u kryen në Bad Kleinen dhe Gadebusch në emër të zyrës së prokurorit publik.

Gjatë kontrolleve u zbuluan dy plantacione kanabisi me gjithsej 540 bimë kanabis dhe gati 260 fidanë të tjera kanabisi.

Gjithashtu, u sekuestruan pajisje profesionale për mbarështim dhe para.Huazuar nga Lapsi.al

Back to top button