Ambjent me QeraDibra Real EstateDyqan me QeraLOKALEPërditshmëriPeshkopi

Ambjent me qera 126 m2, pranë bulevardi “Elez Isufi” Peshkopi

Share

Jepet me qera ky ambjent qe ka nje siperfaqe prej 126 m2 dhe ndodhet vetem 10 m poshte Bulevardit “Elez Isufi”

Sic e shikoni dhe ne foto ambjenti ku cdo i interesuar mund te zhvilloje nje ide biznesi ose aktivitet tregtar, eshte realisht i mjaftueshem si m2!

Ky ambjent ka nje qera prej 350 mije lekesh ne muaj por (I diskutueshem) dhe eshte i aksesueshem direkt ne rruge.

 

Cdo gje eshte e rregullt persa i perket ujit, dritave ose sherbimi tjeter qe ju duhet!

Adresa eshte direk pas Restorant “Qendra” ne bulevard, rruges per tek shkolla 9-vjecare Demir Gashi ose Selim Alliu.

Kontakoni ne keto dy nr telefoni tel:+355682685241

Edhe ne kete numer qe e keni WhatsApp tel:355682740549

 

Adresa ne google map, Rruga Jashar Kola

Back to top button