Aktualitet dhe Lajme

Agravon debati mes Romeos dhe Meritonit gjatë publicitetit: Merr gratë e shokëve! E kupton sa poshtë ke rënë

Share

Debatet mes Romeos dhe Meritonit kanë vijuar edhe gjatë publicitetit, teksa situata ka agravuar më tepër.

Meritoni e ka akuzuar Romeon se “merr gratë e shokëve”, gjë që solli menjëherë reagimin e ashpër e këtij të fundit.

Romeo: Unë mendoj që Meritoni ndikohet në këtë shtëpi… Meritoni do të dalë në prime. Një shok që të qëllon te dhoma e rrëfimit, që nuk ka pikë dinjiteti, që nuk t’i thotë gjërat në sy…

Meritoni: Romeo tha që merresh me gratë e shokëve dhe unë thashë një lajm që ka qarkulluar që ti je akuzuar për diçka të tillë…

Romeo: Ky është Meritoni!

Meritoni: Ti je aluduar për diçka të tillë.

Romeo: E kupton sa poshtë ke rënë…
Huazuar nga Albeu.com

Një kafe nga ju!

Back to top button