Aktualitet dhe Lajme

U rikonfirmua si kryetar i PD, vjen lëvizja e parë e Lulzim Bashës. Ja sms dërguar..

Share

Pas konfrimimit ne krye te PD, vjen menjehere levizja e pare e Lul;zim Bashes. Ai nuk ka vonuar aspak dhe sonte sapo  ka lajmeruar neser mvledhjen e Kolegjit te kryetareve.

Ja sms per kryetaret

Mirmbrema te nderuar Kryetare.
Neser, date 30 Korrik 2023, ora 18:00 do te behet mbledhja e Kolegjit te Kryetareve ne zyrat e PD.
Faleminderit!


Huazuar nga Start News

Back to top button