Aktualitet dhe Lajme

Tërmetet në Japoni, Biden: Jemi gati të ofrojmë çdo ndihmë

Share

Presidenti i SHBA, Joe Biden, theksoi se Shtetet e Bashkuara janë të gatshme të ofrojë çdo ndihmë të nevojshme për Japoninë, pas tërmeteve të forta që goditën vendin.

“Administrata ime është në kontakt me zyrtarët japonezë dhe Shtetet e Bashkuara janë të gatshme të ofrojnë çdo ndihmë të nevojshme për popullin japonez”, tha Joe Biden në një deklaratë.

“Si aleatë të ngushtë, Shtetet e Bashkuara dhe Japonia ndajnë një lidhje të thellë miqësie që bashkon popullin tonë. Mendimet tona janë me popullin japonez gjatë kësaj kohe të vështirë”.
Huazuar nga Albeu.com

Një kafe nga ju!

Back to top button