Aktualitet dhe Lajme

Të dhënat e Censit, ja sa janë vetëdeklaruar grekë, egjiptian, rom dhe bullgar

Share

23 485 qytetarë grekë jetojnë në territorin shqiptar sipas të dhënave të Censit 2023.

Sipas të dhënave, 12 375 janë pjesë e komunitetit egjiptian, 9 813 komunitetit rom, kurse 7 057 komunitetit bullgar.

The post Të dhënat e Censit, ja sa janë vetëdeklaruar grekë, egjiptian, rom dhe bullgar appeared first on Albeu.com.


Huazuar nga Albeu.com

Back to top button