Dibër të MadheDibra MarketingGjej ProfesionistëReklame

Taulanti Term në Dibër të Madhe

Share

TAULANTI TERM

Shikoni projetet e realizuara ne Dibër të Madhe

Historia jonë

Prej gati 20 vite ne krenohemi me  trashëgiminë tonë të pasur prej dy dekadash në industrinë hidraulike.

Rrugëtimi ynë ka qenë një testament i përkushtimit,ekspertizës dhe pasionit të palëkundur për të ofruar shërbime hidraulike të nivelit të lartë.

Angazhimi ynë për të qëndruar të parët na ka lejuar të inegrojmë teknologjitë,teknikat dhe praktikat më të fundit në shërbimet tona

TAULANTI TERM sjell tek ju eksperiencën e më shumë se dy dekadave në industrinë e hidraulikëve.

Shërbimet Tona:

Montimi I Nxemjeve Qëndrore

Për një ambient më të ngrohtë.

Montimi I Sanitarive

Montimi i sanitarive në mënyrat më efikase.

Ujësjellësi

Instalime të ndryshme të ujit.

Montimi I Panelve Diellore/Solare

 

Pse të na zgjidhni ne?

 

Garanci

Produkte cilësore dhe mjetet e punës më bashkëkohoret,janë ato që ofrojnë garanci tek klienti.

Cilësi

Angazhimi ynë për përsosmëri siguron që çdo projekt të ekzekutohet me saktësi dhe mjeshtëri cilësore.

Staf Profesional

Staf i përbërë nga pesë hidraulik të kualifikuar,për-kushtohen çdo ditë në realizimin e punës efikase.

Kënaqësia E Klientit

Ne i japim prioritet nevojave të klientëve tanë,duke synuar kënaqësinë e plotë me çdo shërbim që ofrojmë.

QËLLIMI YNË

Ndërsa ne festojmë dy dekada të përsosmërisë,”TAULANTI TERM” është më i përkushtuar se kurrë për të ngritur shiritin në industrinë hidraulike. Ne mezi presim të vazhdojmë udhëtimin tonë,të ndërtojmë mardhënie të qëndrueshme dhe të jemi ekspertët kryesorë të hidraulikës për vitet në vijim.

Faleminderit që jeni pjesë e historisë sonë.

Na gjeni ne Fb Taulanti Term  si dhe ne instagram  taulanti_term

Phone: +389 71-649-996 | Email: termolanti123@gmail.com

  • Addresa: Velko Vllahoviq, Dibër, RMV
  • Orari: E Hënë-E Shtunë 08:00 – 17:00

Prane xhamise se Sahatit ne Diber te Madhe

Adresa ne google map:

 

Back to top button