Aktualitet dhe LajmeLajme nga DibraPërditshmëriShqipëria

Situata në qarkullimin e mjeteve në Dibër

Share

Peshkopi- Maqellarë – Bulqizë të kalueshme me zinxhirë

Peshkopi-Kala e Dodes – Kukës, të kalueshme me zinxhirë.

Moti i keq, Policia: Bllokohet aksi rrugor bypass Qafë Murruzë, borë – pastrueset po punojnë për hapjen e aksit rrugor, lëvizja e mjeteve në drejtim të Tiranës, nga aksi i vjetër, lëvizja e mjeteve do të kryhet nga Klos-Burrel- Shkopet.

Një kafe nga ju!

Back to top button