PërditshmëriPostime Në

Rruga e Arbërit po merr formë!

Edi Rama viziton Rrugen nga afer !

“Në urën më të lartë në rajon”, Rama publikon pamjet LIVE: Rruga e Arbërit po merr formë!

Rruga e Arbërit po merr formë. Kështu shprehet kryeministri Edi Rama, i cili përmes rrjeteve sociale transmeton LIVE pamjet e inspektimit të tij dhe të ministres Belinda Balluku.

“Sot në Urën e Vashës, më e larta në rajon, 152 metra, tashmë thuajse e përfunduar, ndërkohë që janë hapur edhe 5 nga 6 tunelet dhe po punohet në tunelin kryesor të Murrizit, ku për shkak të formacioneve gjeologjike do të ecet paralelisht me një by-pass panoramik për të mos shtyrë afatin e hapjes së rrugës vitin e ardhshëm”

Edi Rama Shprehet ne FB e Tij 😕 RRUGA E ARBËRIT PO MERR FORMË – Sot në Urën e Vashës, më e larta në rajon, 152m, tashmë thuajse e përfunduar, ndërkohë që janë hapur edhe 5 nga 6 tunelet dhe po punohet në tunelin kryesor të Murrizit, ku për shkak të formacioneve gjeologjike do të ecet paralelisht me një by-pass panoramik për të mos shtyrë afatin e hapjes së rrugës vitin e ardhshëm?

Ndiqni videon live duke klikuar linkun  https://web.facebook.com/edirama.al/videos/2604029323199410/

 

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button