Aktualitet dhe Lajme

Planifikoi arratisjen, Dan Hutra dhe 3 të burgosurit e tjerë izolohen në regjim të posaçëm

Share

Tentuan arratisjen/ Dan Hutra dhe 3 të tjerët, do kalojnë në regjim të posaçëm.

Vijon…

The post Planifikoi arratisjen, Dan Hutra dhe 3 të burgosurit e tjerë izolohen në regjim të posaçëm appeared first on Albeu.com.


Huazuar nga Albeu.com

Një kafe nga ju!

Back to top button