Aktualitet dhe Lajme

Nga Londra për të votuar në Shkodër, Naim Hasani: PD drejt së ardhmes dhe pushtetit, krah SHBA, Britanisë dhe BE

Share

Avokati i njohur shqiptar Naim Hasani, një profesionist i shkëlqyer në Londër i cili iu ka shërbyer shumë shqiptarëve, njëkohësisht dhe kryetari i degës së PD Britani e Madhe, ka fluturuar nga Londra për në vendlindje, Shkodër për të votuar për lidershipin e kësaj partie. I Shoqëruar nga bashkëshortja, nëna dhe të tjerë familjarë z.Hasani i vetëdijshëm që po voton për një Parti Demokratike të vërtet antikomuniste, aleatë e vërtet e vlerave përendimore teksa hedh fotot gjatë procesit të votimit shkruan: “Sot fillon rrugëtimi ynë i përbashkët për një Parti Demokratike të fuqishme për Shqipërinë tonë Europian dhe qytetare, në miqësi të përjetshme me Shtetet e Bashkuara të Amerikës dhe Britanine e Madhe”. Edhe në faqen e degës së PD Britani e Madhe e cila z.Hasani shkruan: -“Nga Londra ne Shkodër/Votova për një PD drejt së ardhmes dhe pushtetit, krah SHBA, Britanisë së Madhe dhe BE”. Ardhja e z.Hasani në Shqipëri ka ngjallur menjeherë dhe interesin e mediave i cili është kontaktuar dhe nga gazetari Ermal Peçi për një intervistë tek dritare.net

 


Huazuar nga Start News

Back to top button