Aktualitet dhe Lajme

Logo e PD, Apeli cakton datën se kur do të vendosë për vulën

Share

Gjykata e Apelit në Tiranë ka caktuar 11 qershorin (ora 10:00) si datën kur do të rinisë sërish gjykimin e vulës dhe statutit të Partisë Demokratike.

Mësohet se realtore është gjyqtarja Alma Ahmeti me pjesëtare të trupës gjykuese Iliba Bezati dhe Elona Toro që do të rishqyrtojnë çështjen e 2021-it.


Huazuar nga StartNews.

Back to top button