Aktualitet dhe Lajme

Julia jep sugjerimin e papritur: Sillni ato 40 e lart të flirtojmë….

Share

Gjatë publicitetit, Jula është vënë re duke debatuar me tone të larta me Elgën.

Teksa Ledioni hapi lidhjen me shtëpin, e pyeti Julian se çfarë ka.

“Asgjë. Doja të dija kur do vijnë ato 40 e lartë që të flirtojmë dhe ne. Të dalim dhe ne në Prime se vdiqëm.”

The post Julia jep sugjerimin e papritur: Sillni ato 40 e lart të flirtojmë…. appeared first on Albeu.com.


Huazuar nga Albeu.com

Një kafe nga ju!

Back to top button