Aktualitet dhe Lajme

Horoskopi mujor për 12 shenjat e zodiakut

Share

Dashi

Muaji fillon me bollëk, Dashi, pasi Mërkuri kalon në Luan më 2 korrik dhe aktivizon shtëpinë tuaj të pestë të krijimit. Jepni në jetë projektet tuaja të pasionit duke krijuar planin e përsosur! Ndarja e ideve është një formë e vetë-shprehjes që do të korrë njohjen e merituar. Në ditën e pestë, hëna e re e Gaforres në shtëpinë tuaj të katërt të intuitës zgjon botën tuaj të brendshme dhe ju fton të përqafoni emocionet.

Kur Venusi hyn në Luan më 11 korrik, fuqitë tuaja të manifestimit rriten, ashtu si edhe karizma juaj. Njerëz të tjerë tërhiqen nga guximi juaj. Me një ambient kaq lozonjar dhe romantik, mbizotëron lumturia. Planeti juaj sundues Marsi shkon në Binjakët kurioz në datën e njëzetë dhe zbarkon në shtëpinë tuaj të tretë të komunikimit. Kjo është një kohë për frymëzim, ide dhe kultivim të durimit.

Më 21 korrik, hëna e plotë e Bricjapit ndriçon shtëpinë tuaj të dhjetë të aspiratave profesionale. Kjo është koha e përkryer për të shfaqur aftësitë dhe talentet tuaja. Përditësoni CV-të, portofolet dhe profilet tuaja. Mendoni nëse synimet tuaja afatgjata përputhen apo jo me veten tuaj të vërtetë dhe bëni rregullime për të rivendosur ekuilibrin e punës/jetës suaj.

Energjia zhvendoset kur dielli hyn në Luan në datën njëzet e dytë, duke ju fuqizuar të ndiqni zemrën tuaj dhe të përqafoni kënaqësinë. Një energji e freskët dhe e gjallë mund t’ju bëjë të merrni një rrezik të llogaritur që i bën ëndrrat tuaja realitet. Gëzimi dhe spontaniteti evokohen përmes lidhjes me fëmijën tuaj të brendshëm, prandaj sigurohuni që të argëtoheni! Mërkuri hyn në Virgjëreshën më 25 korrik dhe zbret në shtëpinë tuaj të gjashtë të mirëqenies, gjë që ju ndihmon të zhvendosni fokusin tuaj në zakone më të shëndetshme.

Demi

Muaji fillon me qartësi, Demi, pasi Mërkuri kalon në Luan më 2 korrik dhe energjizon shtëpinë tuaj të katërt të intuitës. Është koha e përkryer për të pasur biseda që nxisin lidhje të thella me të tjerët. Hëna e re e Gaforres në datën e pestë gjallëron shtëpinë tuaj të tretë të perspektivave dhe idetë emocionuese ju frymëzojnë të ecni në një rrugë të re.

Afërdita hyn në strofkën e Luanit më 11 korrik dhe hedh një ngrohtësi rrezatuese në fushën e mjedisit dhe të njerëzve të dashur. Ju mund të zbukuroni hapësirën tuaj të jetesës me pëlhura të harlisura dhe arte që të nxitin mendimin që tregon një histori, ose mund të ndiheni të frymëzuar për të organizuar një mbledhje në shtëpinë tuaj. Marsi kalon te Binjakët në datën njëzet dhe sjell një energji dinamike në shtëpinë tuaj të dytë të vlerave. Një qasje intelektuale për menaxhimin e burimeve mund të krijojë mënyra të reja investimi dhe fitimi.

Më 21 korrik, hëna e plotë e Bricjapit ndriçon shtëpinë tuaj të nëntë të zgjerimit. Krijoni të ardhmen tuaj duke lënë besime kufizuese në të kaluarën. Nisni një udhëtim kuptimplotë eksplorimi. Një mundësi për të ndarë mençurinë tuaj mund t’ju ndihmojë të promovoni trupin tuaj të punës.

Nivelet e vetëbesimit rriten kur dielli hyn te Luani në të njëzetet e dytë, duke ju inkurajuar të ndërtoni forcën tuaj emocionale. Nëpërmjet praktikave të rritjes së vetëvlerësimit, ju mund të krijoni një mjedis ku dashuria për veten është parësore. Zbatimi i traditave të rrënjosura në prejardhjen tuaj mund të ndihmojë në kultivimin e një ndjenje familjariteti. Mërkuri kalon në Virgjëreshën praktike më 25 korrik dhe sjell logjikën në shtëpinë tuaj të pestë të krijimtarisë, duke ju ndihmuar të ekzekutoni planin e përsosur për të sjellë në jetë një manifestim.

Binjakët

Muaji fillon me lidhjen, Binjakët, pasi Mërkuri kalon në Luan më 2 korrik dhe viziton shtëpinë tuaj të tretë të komunikimit. Ju mund të forconi lidhjet përmes bisedave të përqendruara te zemra. Aftësitë tuaja të tregimit janë në nivelin më të lartë të të gjitha kohërave, duke e bërë këtë një kohë të shkëlqyer për t’u shprehur. Vetëbesimi rritet gjatë hënës së re fuqizuese të Gaforres në datën e pestë, duke sjellë magjinë e saj në shtëpinë tuaj të dytë të vetëvlerësimit.

Kur Venusi që kërkon kënaqësi hyn në Luan më 11 korrik, dëshira juaj për të shprehur dashurinë, dashurinë dhe kreativitetin përmes komunikimit rritet. Përhapni frymën e dashurisë dhe optimizmit me fjalët tuaja! Kjo mund të jetë përmes komplimenteve, thirrjeve të mediave sociale dhe ngritjes së njerëzve me të cilët flisni çdo ditë. Marsi shpërthen në shenjën tuaj në datën e njëzetë, duke ju inkurajuar të jeni mendjehapur ndërsa jeni në përputhje me origjinalitetin tuaj.

Hëna e plotë e Bricjapit më 21 korrik ndriçon shtëpinë tuaj të tetë të transformimit dhe ju udhëheq në një moment ndryshimi personal. Vendimet e qëllimshme në lidhje me borxhin, investimet dhe burimet do t’ju ndihmojnë të kultivoni stabilitet afatgjatë. Nën dritën e hënës së plotë, skena është vendosur për thellimin e intimitetit. Shijoni gjithashtu momente dhe manifestime magjike!

Dielli lëviz në një Luan të guximshëm në datën njëzet e dytë dhe sjell emocione në mjedisin dhe komunitetin tuaj të afërt. Ju merrni një qasje të guximshme kur bëhet fjalë për ndarjen e ideve, lidhjen me të tjerët dhe thithjen e informacionit. Një qëndrim i mbushur me gëzim ose një udhëtim ditor mund të sigurojë frymëzim të vlefshëm dhe perspektiva të freskëta. Mërkuri hyn në Virgjëreshë më 25 korrik, duke ju kujtuar të besoni intuitën tuaj. Përqendrohuni në përparimin në vend që të jeni të përsosur.

Gaforrja

Muaji fillon me strategji, Gaforre, pasi Mërkuri hyn në Luan më 2 korrik dhe ndikon në shtëpinë tuaj të dytë të vlerave. Kjo është një kohë për të shprehur idetë tuaja me besim. Jeni të ftuar të mishëroni një mentalitet të sigurt në lidhje me burimet tuaja. Ndërsa përshtateni me atë që është më e rëndësishme për ju, një hënë e re në shenjën tuaj në datën e pestë zbukuron shtëpinë tuaj të parë të vetes dhe paraqet një rrugë të re për ju për të eksploruar.

Afërdita arrin në Luan më 11 korrik dhe ju inkurajon të kënaqeni me luksin e vogël të jetës, të ndiqni projekte krijuese dhe të zhvilloni një ndjenjë të fuqizuar të vetëvlerësimit që do t’ju mbështesë ndërsa ndërtoni jetën tuaj të ëndrrave. Marsi fluturon në Binjakët vëzhgues në datën njëzet dhe zbret në shtëpinë tuaj të dymbëdhjetë të spiritualitetit. Eksploroni energjinë tuaj mendore duke parë modelet nënndërgjegjeshëm dhe përqafoni vetëdijen shpirtërore që vjen si rezultat.

Hëna e plotë e Bricjapit më 21 korrik nxjerr në pah shtëpinë tuaj të shtatë të marrëdhënieve dhe aleancave. Reflektoni se si të balanconi më mirë qëllimet personale me qëllimet e partneritetit. Zemra juaj do të jetë e qetë kur të përjetoni lidhje me të tjerët që respektojnë ambiciet, respektin dhe marrëveshjet e ndërsjella.

Dielli hyn në Luan në njëzet e dytë dhe sjell një nxitje të energjisë që do t’ju ndihmojë të lehtësoni stabilitetin financiar dhe një ndjenjë të fuqizuar të vetvetes. Festoni aftësitë tuaja natyrore dhe merrni parasysh se si mund t’i përktheni ato në bollëk material. Mundohuni të mos e teproni kur Mërkuri kalon në Virgjëreshë më 25 korrik, duke ngritur dyqanin në shtëpinë tuaj të tretë të komunikimit. Në vend të kësaj, përqafoni një mentalitet shërues.

Luani

Muaji fillon me fuqizim, Luan, pasi Mërkuri hyn në shenjën tuaj më 2 korrik dhe zgjon shtëpinë tuaj të parë të vetes. Ju jeni një komunikues me ndikim, veçanërisht kur balanconi udhëheqjen tuaj natyrore me dëgjimin aktiv. Hëna e re intuitive e Gaforres në datën e pestë mbërrin në shtëpinë tuaj të dymbëdhjetë të rritjes shpirtërore dhe ju ndihmon të bëni paqe me të kaluarën.

Afërdita bën një hyrje madhështore në shenjën tuaj më 11 korrik, duke krijuar një atmosferë të mbushur me dashuri që ju frymëzon të rrezatoni sharmin tuaj natyror. Ju mund ta shfrytëzoni këtë energji tërheqëse për rritjen personale, ndërkohë që kultivoni marrëdhënie të përzemërta me të tjerët. Rrethet tuaja shoqërore ndizen kur Marsi në Binjakët viziton shtëpinë tuaj të njëmbëdhjetë të miqësisë në datën njëzet, duke ju inkurajuar të qëndroni të lidhur. Mendoni dy herë përpara se të hiqni dikë nga jeta juaj përgjithmonë.

Më 21 korrik, hëna e plotë e Bricjapit ndodh në shtëpinë tuaj të gjashtë të mirëqenies. Kjo është një kohë ideale për të krijuar rutina më të shëndetshme dhe më intuitive. Aftësia për të balancuar ambicien me kujdesin ndaj vetes është thelbësore në këtë rast. Përgatituni për një mundësi të re në lidhje me punën tuaj.

Të gjithë sytë janë drejt jush ndërsa dielli hyn në shenjën tuaj në datën njëzet e dytë, duke shënuar një kohë emocionuese të fillimeve të reja. Trimëria juaj do t’ju ndihmojë të shfaqeni në mënyrë autentike dhe të jetoni një jetë të sigurt në mënyrë krijuese. Ndërsa shkëlqeni shkëlqyeshëm, ashtu si dielli, qasuni çdo përvoje me vendosmëri. Kur Mërkuri të hyjë në Virgjëreshë më 25 korrik dhe të aktivizojë shtëpinë tuaj të dytë të parave, krijoni plane solide për të ardhmen tuaj financiare.

Virgjëresha

Muaji fillon me lirimin e shenjtë, Virgjëresha, pasi Mërkuri hyn në Luan më 2 korrik dhe zbret në shtëpinë tuaj të dymbëdhjetë të mbarimit. Kjo është një mundësi për reflektim. Praktikat shpirtërore si meditimi ose ditari i ëndrrave mund të ndihmojnë në lehtësimin e një përvoje më të thellë shërimi ndërsa e lini të shkuarën. Hëna e re e Gaforres në datën e pestë në shtëpinë tuaj të njëmbëdhjetë të shpresës inkurajon lidhje të reja dhe rivendos optimizmin.

Afërdita kalon në Luan më 11 korrik dhe ju josh të eksploroni temat e krijimtarisë, romancës dhe manifestimit në një mënyrë introspektive. Nga një vend i thellësisë shpirtërore, ju mund të gjeni bukurinë në korridoret e fshehura të jetës dhe të zhvilloni dashuri të pakushtëzuar për veten dhe të tjerët. Në datën e njëzetë, Marsi hyn në Binjakët dhe ndez shtëpinë tuaj të dhjetë të fuqisë personale. Komunikimi strategjik dhe ambicia e zgjuar janë shtytës të fuqishëm të rritjes së karrierës.

Hëna e plotë e Bricjapit më 21 korrik ndriçon shtëpinë tuaj të pestë të pasionit dhe sjell strukturë në përpjekjet krijuese dhe lidhjet romantike. Lëshoni frikën dhe jepini vetes leje të mishëroni kënaqësinë. Lëreni dritën e hënës të zbulojë atë që nuk e kënaq më shpirtin tuaj.

Jeni gati për relaksim kur dielli hyn në Luan në datën njëzet e dytë, duke ju bërë shenjë të kërkoni pushim nga kaosi i jetës. Ju mund të ndiheni veçanërisht me imagjinatë! Një pushim ushqimor ose një pushim mund të jetë mjedisi i përsosur për të dekompresuar. Ju jeni një forcë e fuqishme për kreativitet. Mërkuri hyn në shenjën tuaj më 25 korrik dhe ju ofron perspektiva të freskëta dhe qartësi. Lëshojeni veten me fjalë pohuese për të ngritur energjinë tuaj.

Peshorja

Muaji fillon me shpresë, Peshorja, ndërsa Mërkuri kalon në Luan më 2 korrik dhe aktivizon shtëpinë tuaj të njëmbëdhjetë të aspiratave. Komunikimi kreativ dhe i sigurt, veçanërisht në grup, do të krijojë ndikim të madh. Ndërsa i shprehni idetë tuaja me karizëm, njerëzit tërhiqen nga vizioni juaj. Në të pestën, hëna e re e Gaforres në shtëpinë tuaj të dhjetë të karrierës ju inkurajon të ndiqni një qëllim që sjell si eksitim profesional ashtu edhe një ndjenjë qëllimi të përzemërt.

Dashuria rrjedh me bollëk kur Venusi hyn në Luan më 11 korrik dhe jeta juaj shoqërore merr një nxitje emocionuese energjie. Kjo është një kohë për të ndërtuar lidhje që nderojnë individualitetin dhe inkurajojnë gëzimin kolektiv. Ju mund ta gjeni veten të tërhequr nga njerëz të çuditshëm. Kur Marsi mbërrin në Binjakët në datën e njëzetë për të zgjuar shtëpinë tuaj të nëntë të aventurës, ju shfaqen mundësi për t’u zgjeruar dhe eksploruar.

Një hënë e plotë e fuqishme e Bricjapit në shtëpinë tuaj të katërt të intuitës më 21 korrik jep forcën që ju nevojitet për të çliruar bagazhet emocionale të mbajtura prej kohësh. Mbani mend se është e sigurt të lirohesh. Praktikat ngushëlluese të dashurisë për veten ose shërimi i paraardhësve gjatë hënës së plotë do të ofrojnë mbështetje ushqyese.

Të gjitha duart janë në kuvertë kur dielli hyn në Luan në njëzet e dytë! Ju mund të merrni drejtimin me një projekt në grup ose qëllim ekipor. Ndërsa i ndiqni me guxim ëndrrat tuaja më të çmendura, rritet aftësia juaj për të angazhuar të tjerët në mënyra krijuese dhe kuptimplota. Ndiqni frymëzimin dhe ai do t’ju çojë në rrugën më të bollshme përpara. Mërkuri hyn në Virgjëreshën shëruese më 25 korrik, duke zgjuar anën tuaj imagjinative, shpirtërore.

Akrepi

Muaji fillon me arritje, Akrep, pasi Mërkuri hyn në Luan më 2 korrik dhe ngre shtëpinë tuaj të dhjetë të fuqisë personale. Aftësitë tuaja komunikuese mund të ndihmojnë në avancimin e karrierës suaj. Ndani idetë tuaja krijuese për të përjetuar njohjen që meritoni. Hëna e re e Gaforres në shtëpinë tuaj të nëntë të eksplorimit në datën e pestë ju fton të filloni një aventurë të re!

Afërdita i afrohet Luanit më 11 korrik, duke siguruar një dozë besimi. Ndikimi juaj te të tjerët rritet, gjë që ju vendos në pozicionin e ndikuesit. Paraqituni me guxim. Kjo kohë e favorshme mund të ndihmojë në thellimin e marrëdhënieve profesionale duke inkurajuar lidhje domethënëse. Marsi fluturon drejt Binjakëve kureshtarë në datën e njëzetë për të ndriçuar shtëpinë tuaj të tetë të transformimit, duke ju bërë thirrje në një proces rilindjeje.

Më 21 korrik, hëna e plotë e fuqishme e Bricjapit në shtëpinë tuaj të tretë të ndërgjegjes zbukuron qiellin dhe ju kërkon të lironi mendimet që ju pengojnë. Ky lunation sjell mundësinë për të rivlerësuar stilin tuaj të komunikimit, për të rafinuar dialogun tuaj të brendshëm dhe për të krijuar një master plan për të transmetuar idetë tuaja shumë e gjerë!

Jeta juaj profesionale merr një nxitje të madhe kur dielli kalon te Luani në datën njëzet e dytë dhe sjell ngrohtësinë e tij në shtëpinë tuaj të dhjetë të arritjeve. Çelësi i suksesit tuaj përfundimtar është të vendosni qëllime të larta dhe të aktivizoni karizmën tuaj për t’i arritur ato. Është një kohë e shkëlqyer për prezantime, prezantime dhe për të krijuar ndikim të thellë tek të tjerët. Energjia është sociale, e menduar dhe e dobishme kur Mërkuri kalon te Virgjëresha më 25 korrik për të zgjuar shtëpinë tuaj të njëmbëdhjetë të miqësisë.

Shigjetari

Muaji fillon me zgjerim, Shigjetar, ndërsa Mërkuri hyn në Luan më 2 korrik dhe jep energji shtëpinë tuaj të nëntë të eksplorimit. Ekziston një dëshirë e fortë për të mësuar rreth botës përreth jush. Praktikat shpirtërore mund të ndihen veçanërisht të dobishme, siç mund të ishte një udhëtim në një vend emocionues. Hëna e re e Kancerit në shtëpinë tuaj të tetë të rilindjes në datën e pestë fillon një cikël gjashtëmujor transformimi.

Afërdita hyn në Luan më 11 korrik. Këtu, ne jemi dëshmitarë të bashkimit të temave të dashurisë dhe bukurisë me kërkimin e mençurisë më të lartë, udhëtimit dhe rritjes. Bollëku vjen kur ju keni një qasje të etur ndaj të mësuarit. Ndërsa aventuroni si fizikisht ashtu edhe mendërisht, optimizmi rritet. Marsi kalon te Binjakët në datën njëzet, duke ndezur shtëpinë tuaj të shtatë të partneritetit. Të gjitha marrëdhëniet marrin një nxitje!

Më 21 korrik, hëna e plotë e përcaktuar e Bricjapit ndodh në shtëpinë tuaj të dytë të burimeve. Kjo sugjeron një kohë për të ndërtuar, krijuar dhe përafruar me vlerat tuaja. Jepini vetes leje për të çliruar çdo çekuilibër që krijon bllokime stresuese.

Energjia zhvendoset në njëzet e dytë, ndërsa dielli i përbashkët hyn në Luan. Përqafoni gëzimin që sjell vetë-zbulimi. Ky është momenti juaj për të hyrë me besim në qendër të vëmendjes dhe për të shkëlqyer. Ndjekjet tuaja krijuese marrin një nxitje dhe fokusi juaj zhvendoset në atë që me të vërtetë do të thotë të jesh një shpirt i lirë dhe të argëtohesh. Mërkuri kalon në Virgjëreshën më 25 korrik dhe zbret në shtëpinë tuaj të dhjetë të karrierës, duke e bërë fundin e muajit një kohë të përshtatshme për të hartuar një plan për sukses dhe për të ndarë kontributet tuaja profesionale.

Bricjapi

Muaji fillon me ndryshim, Bricjap, pasi Mërkuri hyn në domenin e Luanit më 2 korrik për të zgjuar shtëpinë tuaj të tetë të transformimit. Vlerësoni stilin tuaj të komunikimit dhe bëni rregullime që ndihmojnë në nxitjen e lidhjeve më intime. Mënyra se si shpreheni dhe lidheni bëhet më e guximshme! Në të pestën, hëna e re intuitive e Gaforres prek në shtëpinë tuaj të shtatë të dashurisë, duke hapur shtigje të reja në marrëdhënie.

Kur Venusi kalon në Luan më 11 korrik, ju thirreni në thellësi që të rriteni. Kjo mund të jetë një kohë për të përmirësuar marrëdhënien tuaj me paratë. Bashkimi i burimeve dhe talenteve tuaja me një aleancë mund të çojë në krijimin e diçkaje madhore. Marsi hyn në Binjakët në datën e njëzetë për të sjellë ekuilibër në shtëpinë tuaj të gjashtë të mirëqenies, duke ju nxitur të mbështeteni në zakone të shëndetshme.

Më 21 korrik, hëna e plotë në shenjën tuaj ju fuqizon të lëshoni versione të vjetra të vetvetes, në mënyrë që të mund të shfaqni një realitet më të bollshëm. Këndvështrimet tuaja ndryshojnë pozitivisht kur hedhni perspektiva të vjetra dhe lejoni dritën e hënës së plotë të zbulojë se kush nuk jeni më.

Pasioni përshkallëzohet kur dielli kalon në Luan në datën njëzet e dytë, duke krijuar skenën për ju për të mposhtur frikën dhe për të kapërcyer pasiguritë. Çmontoni strukturat e vjetra në mënyrë që të krijoni të reja. Zmadhimi i gëzimit ndodh kur me guxim mirëpret ndryshimin. Kjo është një kohë për të përqafuar anën tuaj të hijes dhe për të praktikuar magjinë. Mërkuri hyn në Virgjëreshë më 25 korrik dhe aktivizon shtëpinë tuaj të nëntë të zgjerimit. Hartoni një plan për aventurën më të përsosur dhe argëtuese.

Ujori

Muaji fillon me lidhje, Ujori, pasi Mërkuri hyn në Luan më 2 korrik për të aktivizuar shtëpinë tuaj të shtatë të marrëdhënieve. Bisedat ndihen më kuptimplote dhe pasionante. Krijoni harmoni në lidhjet tuaja më të afërta duke iu qasur çdo ndërveprimi me ngrohtësi. Në ditën e pestë, hëna e re e Gaforres në shtëpinë tuaj të gjashtë të mirëqenies shënon një cikël të ri të dashurisë për veten dhe zhvillimit personal.

Afërdita luksoze mbërrin në Luan për një takim më 11 korrik dhe sjell energji dashurie në të gjitha marrëdhëniet tuaja. Kur lejoni që zemra juaj të udhëheqë, ju mund të tërheqni lidhje që janë njëkohësisht frymëzuese dhe mbështetëse. Shprehja e mirënjohjes për të dashurit tuaj nxit vlerësimin e vërtetë. Në datën e njëzetë, Marsi hyn në Binjakët dhe aktivizon shtëpinë tuaj të pestë të krijimtarisë, duke ju inkurajuar të ndiqni një projekt pasioni.

Është koha për t’u tërhequr kur hëna e plotë e Bricjapit ndriçon qiellin më 21 korrik, duke nxjerrë në pah shtëpinë tuaj të dymbëdhjetë të mbarimit. Ky është një mundësi e përzemërt për të shtruar diçka për të pushuar, për të mbyllur një kapitull. Nëse ndiheni të trembur për t’u larguar, mbani mend se duke e bërë këtë po krijoni hapësirë ​​për një fillim krejt të ri.

Dielli hyn te Luani në datën njëzet e dytë dhe e kthen fokusin tuaj drejt marrëveshjeve dhe aleancave. Një kontratë ose mundësi e re mund të jetë në punë. Kur bëhet fjalë për dashurinë, ju po thelloni lidhjet tuaja dhe po kaloni kohë cilësore me të tjerët. Ndiqni dashurinë! Mërkuri hyn në domenin e Virgjëreshës më 25 korrik dhe zbret në shtëpinë tuaj të tetë të burimeve. Përdoreni këtë energji për të organizuar financat dhe borxhet dhe bëni magjinë tuaj.

Peshqit

Muaji fillon me mirëqenie, Peshqit, pasi Mërkuri hyn në Luan më 2 korrik për të zgjuar shtëpinë tuaj të gjashtë të zhvillimit personal. Ka një theks në krijimin e rutinave të shëndetshme që jo vetëm që mbështesin qëllimet tuaja, por gjithashtu sjellin gëzim. Ndërsa lëvizni me një ndjenjë qëllimi, sigurohuni që t’i komunikoni idetë tuaja me bindje. Hëna e re e Gaforres në datën e pestë ndodh në shtëpinë tuaj të pestë të kënaqësisë dhe fillon një cikël të ri bollëk.

Venusi kalon në Luan më 11 korrik dhe ju ndihmon praktikat tuaja të dashurisë për veten. Eksploroni ushqime me dridhje të lartë dhe ushtrime të tilla si kërcimi që lejojnë vetë-shprehjen. Mos harroni se dashuria, bukuria dhe manifestimi mund të bëhen pjesë e jetës suaj të përditshme. Marsi hyn në Binjakët vëzhgues në datën njëzet dhe aktivizon shtëpinë tuaj të katërt të emocioneve. Besojini intuitës suaj më shumë se zhurmës së jashtme.

Hëna e plotë e Bricjapit më 21 korrik ndriçon shtëpinë tuaj të njëmbëdhjetë të shpresës. Reflektoni për arritjet tuaja, festoni veten dhe mendoni për vizionet tuaja të mëdha për të ardhmen. Inovoni se si i ndiqni qëllimet tuaja dhe lidheni në komunitet. Ju mund të shikoni platforma dhe teknologji të ndryshme në internet për t’ju ndihmuar të krijoni lidhje më të thella.

Përqafoni besimin kur dielli hyn në Luan në datën njëzet e dytë. Ju keni fuqinë për të zbatuar një ekuilibër punë/jetë që ushqen cilësinë e jetës tuaj dhe ju lejon t’u shërbeni njerëzve me talentet tuaja. Mund të shfaqet një dëshirë për të qenë më i miri, ndaj sigurohuni që e gjithë konkurrenca të mbetet e shëndetshme. Mërkuri hyn në Virgjëreshën metodike më 25 korrik dhe e ridrejton fokusin tuaj te dashuria, marrëdhëniet dhe marrëveshjet.


Huazuar nga Javanews.al

Back to top button